Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Αχιβάδες ή κοχύλια με σάλτσα τόνου

Written By Unknown on Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 15, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η αχιβάδες ή κοχύλια, είναι ένα πολύ ωραίο και εμφανίσιμο ζυμαρικό, που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους. Μια νόστιμη πρόταση για να τα συνοδέψουμε και που τους πάει πολύ, είναι η σάλτσα με τόνο που σας προτείνω.
Δοκιμάστε τη. Βράζουμε τις αχιβάδες ή τα

κοχύλια σε αλατισμένο νερό, (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά μας τα στραγγίζουμε. Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη φυτίνη, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 4' - 5', μέχρι να γυαλίσουν τα κρεμμύδια...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://faghta-giagias.blogspot.com


SHARE

About Unknown