Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η αχιβάδες ή κοχύλια, είναι ένα πολύ ωραίο και εμφανίσιμο ζυμαρικό, που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους. Μια νόστιμη πρόταση για να τα συνοδέψουμε και που τους πάει πολύ, είναι η σάλτσα με τόνο που σας προτείνω.
Δοκιμάστε τη. Βράζουμε τις αχιβάδες ή τα
κοχύλια σε αλατισμένο νερό, (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά μας τα στραγγίζουμε. Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη φυτίνη, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 4' - 5', μέχρι να γυαλίσουν τα κρεμμύδια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://faghta-giagias.blogspot.com
Δοκιμάστε τη. Βράζουμε τις αχιβάδες ή τα
κοχύλια σε αλατισμένο νερό, (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά μας τα στραγγίζουμε. Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη φυτίνη, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 4' - 5', μέχρι να γυαλίσουν τα κρεμμύδια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://faghta-giagias.blogspot.com