Από το: athinorama.gr /umami
Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Κόβουμε την κουκούλα από τα πόδια και χωρίζουμε το κομμάτι των ποδιών στη μέση. Το βάζουμε σε κατσαρόλα ανάλογου μεγέθους (όχι μεγαλύτερη απ' όσο χρειάζεται), σκεπάζουμε και βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Σε 10'
ελέγχουμε αν έχει αρχίσει να βγάζει τα υγρά του και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Κόβουμε την κουκούλα από τα πόδια και χωρίζουμε το κομμάτι των ποδιών στη μέση. Το βάζουμε σε κατσαρόλα ανάλογου μεγέθους (όχι μεγαλύτερη απ' όσο χρειάζεται), σκεπάζουμε και βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Σε 10'
ελέγχουμε αν έχει αρχίσει να βγάζει τα υγρά του και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr