Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Written By Unknown on Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | Απριλίου 14, 2014

Από το: athinorama.gr /umami
Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Κόβουμε την κουκούλα από τα πόδια και χωρίζουμε το κομμάτι των ποδιών στη μέση. Το βάζουμε σε κατσαρόλα ανάλογου μεγέθους (όχι μεγαλύτερη απ' όσο χρειάζεται), σκεπάζουμε και βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Σε 10'

ελέγχουμε αν έχει αρχίσει να βγάζει τα υγρά του και χαμηλώνουμε τη φωτιά. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr


SHARE

About Unknown