Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ριζότο με καλαμαράκια και λεμόνι

Written By Unknown on Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | Απριλίου 14, 2014

Από το: athinorama.gr /umami
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Ζεματίζουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια αφαιρώντας τα σπόρια και το ζουμί τους. Σε ένα βαθύ τηγάνι

(κατάλληλο για το ριζότο) ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα καλαμαράκια σε δυνατή φωτιά για 2'.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr


SHARE

About Unknown