Από το: athinorama.gr /umami
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Ζεματίζουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια αφαιρώντας τα σπόρια και το ζουμί τους. Σε ένα βαθύ τηγάνι
(κατάλληλο για το ριζότο) ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα καλαμαράκια σε δυνατή φωτιά για 2'.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Ζεματίζουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια αφαιρώντας τα σπόρια και το ζουμί τους. Σε ένα βαθύ τηγάνι
(κατάλληλο για το ριζότο) ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα καλαμαράκια σε δυνατή φωτιά για 2'.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr