Από το: the gastrin. blogspot.gr
Τρίβουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το λικέρ. Ανακατεύουμε το ηλιέλαιο μαζί με την άχνη και το κακάο και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ρίχνουμε και το γάλα λίγο λίγο και συγχρόνως ανακατεύουμε. Θέλουμε το μείγμα μας να είναι σφιχτό ώστε να
πλάθεται εύκολα. Έχουμε λιώσει την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την ρίχνουμε κι αυτήν μέσα. Τέλος, προσθέτουμε τα καρύδια. Βρέχουμε τα χέρια μας σε λικέρ ώστε να μην κολλάει το μείγμα στα χέρια μας και πλάθουμε σε μπαλίτσες. Τα κυλάμε πάνω στην τρούφα και είναι έτοιμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin
Τρίβουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το λικέρ. Ανακατεύουμε το ηλιέλαιο μαζί με την άχνη και το κακάο και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ρίχνουμε και το γάλα λίγο λίγο και συγχρόνως ανακατεύουμε. Θέλουμε το μείγμα μας να είναι σφιχτό ώστε να
πλάθεται εύκολα. Έχουμε λιώσει την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την ρίχνουμε κι αυτήν μέσα. Τέλος, προσθέτουμε τα καρύδια. Βρέχουμε τα χέρια μας σε λικέρ ώστε να μην κολλάει το μείγμα στα χέρια μας και πλάθουμε σε μπαλίτσες. Τα κυλάμε πάνω στην τρούφα και είναι έτοιμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin