Από το: The Veggie Sisters
Στην προηγούμενη ανάρτηση σας έδειξα πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε σπιτικό αμυγδαλόγαλα. Κατά τη διαδικασία αυτή, όταν στίβουμε τα πολτοποιημένα αμύγδαλα, μένουν κάποια υπολείμματα που φυσικά όπως σας είχα προιδεάσει, δεν τα πετάμε!
Εγώ τα χρησιμοποίησα σε αυτά τα κρατσανιστά μπισκοτάκια που έγιναν ανάρπαστα. Πρόκειται για μια ωδή στο αμύγδαλο! Είναι πεντανόστιμα και διακριτικά αρωματισμένα με λεμόνι! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://theveggiesisters.gr
Στην προηγούμενη ανάρτηση σας έδειξα πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε σπιτικό αμυγδαλόγαλα. Κατά τη διαδικασία αυτή, όταν στίβουμε τα πολτοποιημένα αμύγδαλα, μένουν κάποια υπολείμματα που φυσικά όπως σας είχα προιδεάσει, δεν τα πετάμε!
Εγώ τα χρησιμοποίησα σε αυτά τα κρατσανιστά μπισκοτάκια που έγιναν ανάρπαστα. Πρόκειται για μια ωδή στο αμύγδαλο! Είναι πεντανόστιμα και διακριτικά αρωματισμένα με λεμόνι! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://theveggiesisters.gr
