Από το: ditucook. blogspot.gr
Ξεκινάμε με τα μανιτάρια. Τα κόβουμε σε χοντρές φέτες και τα σωτάρουμε σε αντικολλητικό σκεύος μέσα στο οποίο έχουμε λιώσει 1 κουταλάκι από το βούτυρο. Μόλις αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους ρίχνουμε το τριμμένο
σκόρδο. Όταν εξατμιστούν τα αποσύρουμε από το μάτι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Ξεκινάμε με τα μανιτάρια. Τα κόβουμε σε χοντρές φέτες και τα σωτάρουμε σε αντικολλητικό σκεύος μέσα στο οποίο έχουμε λιώσει 1 κουταλάκι από το βούτυρο. Μόλις αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους ρίχνουμε το τριμμένο
σκόρδο. Όταν εξατμιστούν τα αποσύρουμε από το μάτι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook