Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Καλτσόνε με φρούτα (φράουλες ή μπανάνες)

Written By Unknown on Κυριακή 18 Μαΐου 2014 | Μαΐου 18, 2014

Από το: ditucook. blogspot.gr
Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Στη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό, τη μαγιά και το αλάτι. Προαιρετικά ρίχνουμε και ένα κουταλάκι ζάχαρη για να δώσει ωραίο χρώμα. Δουλεύουμε καλά μέχρι να δημιουργήσουμε ένα σφιχτό ζυμάρι που δεν κολλάει στα τοιχώματα της
λεκάνης και στα χέρια μας.

Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook


SHARE

About Unknown