Από το: ditucook. blogspot.gr
Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Στη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό, τη μαγιά και το αλάτι. Προαιρετικά ρίχνουμε και ένα κουταλάκι ζάχαρη για να δώσει ωραίο χρώμα. Δουλεύουμε καλά μέχρι να δημιουργήσουμε ένα σφιχτό ζυμάρι που δεν κολλάει στα τοιχώματα της
λεκάνης και στα χέρια μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Στη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό, τη μαγιά και το αλάτι. Προαιρετικά ρίχνουμε και ένα κουταλάκι ζάχαρη για να δώσει ωραίο χρώμα. Δουλεύουμε καλά μέχρι να δημιουργήσουμε ένα σφιχτό ζυμάρι που δεν κολλάει στα τοιχώματα της
λεκάνης και στα χέρια μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook