Από το: epi pantos epistitou-efik .blogspot.gr
Σήμερα έχουμε εύκολο φαγάκι που το μόνο που ζητάει είναι ελάχιστα αλλά άριστης ποιότητας υλικά, γρήγορο και πεντανόστιμο!
Πρώτα φτιάχνουμε το κρουτόν μας. Κόβουμε σε ζάρια το μπαγιάτικο ψωμί μας με ή χωρίς την κόρα (όπως μας αρέσει), το ρίχνουμε σε ένα μπωλάκι που έχει λίγο ελαιόλαδο με σκόρδο λιωμένο (αν θέλω αλλιώς σκέτο λάδι), φροντίζουμε να αρωματιστούν όλα τα
κομμάτια του ψωμιού και ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου
Σήμερα έχουμε εύκολο φαγάκι που το μόνο που ζητάει είναι ελάχιστα αλλά άριστης ποιότητας υλικά, γρήγορο και πεντανόστιμο!
Πρώτα φτιάχνουμε το κρουτόν μας. Κόβουμε σε ζάρια το μπαγιάτικο ψωμί μας με ή χωρίς την κόρα (όπως μας αρέσει), το ρίχνουμε σε ένα μπωλάκι που έχει λίγο ελαιόλαδο με σκόρδο λιωμένο (αν θέλω αλλιώς σκέτο λάδι), φροντίζουμε να αρωματιστούν όλα τα
κομμάτια του ψωμιού και ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου