Από το: epi pantos epistitou-efik .blogspot.gr
Η παλαμίδα είναι ψάρι σχετικά οικονομικό, εύκολο και προσιτό στο μαγείρεμά του ακόμα και για άσχετους γιατί δεν εχει λέπια και έχει μόνο ένα κεντρικό κόκκαλο. Συναντιέται και ως ρίκι, ντορίκι, τορνέτα, καρβούνι, τονάκι, ντάσκα αλλά αυτό γίνεται ή από λάθος γιατί είναι διαφορετικά τα χαρακτηριστικά τους ή απλά σε κάθε τόπο τα είδη που συναντάμε τα λένε και αλλιώς. Σίγουρα ένας που δεν ξέρει
από ψάρια τα βλέπει ίδια όλα ενώ είναι 2-3 είδη και σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει την λακέρδα, που θεωρείται ότι είναι η παστωμένη παλαμίδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου
Η παλαμίδα είναι ψάρι σχετικά οικονομικό, εύκολο και προσιτό στο μαγείρεμά του ακόμα και για άσχετους γιατί δεν εχει λέπια και έχει μόνο ένα κεντρικό κόκκαλο. Συναντιέται και ως ρίκι, ντορίκι, τορνέτα, καρβούνι, τονάκι, ντάσκα αλλά αυτό γίνεται ή από λάθος γιατί είναι διαφορετικά τα χαρακτηριστικά τους ή απλά σε κάθε τόπο τα είδη που συναντάμε τα λένε και αλλιώς. Σίγουρα ένας που δεν ξέρει
από ψάρια τα βλέπει ίδια όλα ενώ είναι 2-3 είδη και σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει την λακέρδα, που θεωρείται ότι είναι η παστωμένη παλαμίδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου