Από το: monastiriaka.gr
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το σιμιγδάλι και το ανακατώνουμε συνέχεια σε μέτρια θερμοκρασία ώσπου να πήξει. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στην κρέμα μόλις κρυώσει. Προσθέτουμε το θρυμματισμένο τυρί
και το πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το σιμιγδάλι και το ανακατώνουμε συνέχεια σε μέτρια θερμοκρασία ώσπου να πήξει. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στην κρέμα μόλις κρυώσει. Προσθέτουμε το θρυμματισμένο τυρί
και το πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά
