Από το: monastiriaka.gr
Σε ένα ποτήρι από την κομπόστα που το έχουμε ζεστάνει, διαλύουμε το ζελέ. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι. Μόλις κρυώσει το ζελέ , το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα , ώσπου να γίνει το μείγμα τελείως λείο. Το σερβίρουμε σε μπολ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά
Σε ένα ποτήρι από την κομπόστα που το έχουμε ζεστάνει, διαλύουμε το ζελέ. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι. Μόλις κρυώσει το ζελέ , το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα , ώσπου να γίνει το μείγμα τελείως λείο. Το σερβίρουμε σε μπολ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά
