Από το: Τante Kiki
Ένα κανονικό παντεσπάνι με κάποιες διαφοροποιήσεις-απλουστεύσεις από την αρχική συνταγή, κυρίως ως προς το χτύπημα των αυγών (χτύπησα κρόκο και ασπράδι ταυτόχρονα, μαζί με τη ζάχαρη και το αλάτι). 4 φορές δοκιμάστηκε το συγκεκριμένο παντεσπάνι και τις 4 φορές
έγινε αφράτο, νόστιμο, πολύ γρήγορα και εύκολα! Το βούτυρο του χαρίζει ένα φοβερό άρωμα και το κάνει να "πλησιάζει" γευστικά περισσότερο σε κέικ παρά σε απλό παντεσπάνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
έγινε αφράτο, νόστιμο, πολύ γρήγορα και εύκολα! Το βούτυρο του χαρίζει ένα φοβερό άρωμα και το κάνει να "πλησιάζει" γευστικά περισσότερο σε κέικ παρά σε απλό παντεσπάνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr