Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Επειδή ο Μάης έχει πολλά λουλούδια, και κάποια είναι βρώσιμα !
«Πάω να βράσω δυο ασκορδουλακόσταχα που μάζεψα χθες» είπε η γειτόνισσα και φίλη της μάνας μου και σηκώθηκε να φύγει βιαστικά. «Τι είναι τα
ασκορδουλακόσταχα» ρώτησε ακόμη και η μάνα μου που όσο και να ναι ξέρει κάποια χόρτα παραπάνω από μένα. «Τα σταχάκια των άσπρων ασκορδουλάκων» απάντησε και προσφέρθηκε να μου κρατήσει μερικά και να μου τα φέρει την επόμενη μέρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Επειδή ο Μάης έχει πολλά λουλούδια, και κάποια είναι βρώσιμα !
«Πάω να βράσω δυο ασκορδουλακόσταχα που μάζεψα χθες» είπε η γειτόνισσα και φίλη της μάνας μου και σηκώθηκε να φύγει βιαστικά. «Τι είναι τα
ασκορδουλακόσταχα» ρώτησε ακόμη και η μάνα μου που όσο και να ναι ξέρει κάποια χόρτα παραπάνω από μένα. «Τα σταχάκια των άσπρων ασκορδουλάκων» απάντησε και προσφέρθηκε να μου κρατήσει μερικά και να μου τα φέρει την επόμενη μέρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους