Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κουκόφαβα από χλωρά κουκιά (με δυο τρόπους)

Written By Unknown on Κυριακή 11 Μαΐου 2014 | Μαΐου 11, 2014

Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Μαγιάτικο φαγάκι για την πρώτη –καθυστερημένη- ανάρτηση του Μαΐου. Ακόμη κι αν δεν το θεωρήσετε κύριο πιάτο, δοκιμάστε το σαν πιάτο στη μέση του τραπεζιού, σαν άλειμμα , σαν σαλάτα, σαν ορεκτικό.
Τρώγεται και ζεστό και κρύο και

νοστιμίζει παξιμάδια και φρέσκο ψωμί.  Αυτός ο πράσινος πουρές αρέσει σε όσους τον δοκιμάσουν, ακόμη κι αν δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα κουκιά.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους


SHARE

About Unknown