Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Και φυσικά με ελαιόλαδο! Την ιδέα για το κέικ αυτό την πήρα από μια συνταγή από εγγλέζικο βιβλίο που έχω εδώ και χρόνια . Δεν είχε βέβαια θέση σε ένα blog σαν και τούτο πριν από τις μετατροπές που έκανα . Ενώ λοιπόν φτιάχνω αυτό το κέικ συχνά, δεν το είχα
ποτέ φωτογραφίσει. Είναι ούτως ή άλλως ένα από αυτά τα υγρά κολασμένα σοκολατοκέικ τύπου μπράουνις που λίγους αφήνουν αδιάφορους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Και φυσικά με ελαιόλαδο! Την ιδέα για το κέικ αυτό την πήρα από μια συνταγή από εγγλέζικο βιβλίο που έχω εδώ και χρόνια . Δεν είχε βέβαια θέση σε ένα blog σαν και τούτο πριν από τις μετατροπές που έκανα . Ενώ λοιπόν φτιάχνω αυτό το κέικ συχνά, δεν το είχα
ποτέ φωτογραφίσει. Είναι ούτως ή άλλως ένα από αυτά τα υγρά κολασμένα σοκολατοκέικ τύπου μπράουνις που λίγους αφήνουν αδιάφορους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους