Από το: athinorama.gr /umami
Έχουμε βράσει όλα τα υλικά μας. Κόβουμε σε μικρά κυβάκια τις πατάτες και τα καρότα και τα ανακατεύουμε σε σαλατιέρα μαζί με τον αρακά. Προσθέτουμε τον κομματιασμένο τόνο, τις γαριδούλες (κρατάμε μερικές για το
γαρνίρισμα), τα ασπράδια των αβγών τριμμένα στο χοντρό τρίφτη, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Έχουμε βράσει όλα τα υλικά μας. Κόβουμε σε μικρά κυβάκια τις πατάτες και τα καρότα και τα ανακατεύουμε σε σαλατιέρα μαζί με τον αρακά. Προσθέτουμε τον κομματιασμένο τόνο, τις γαριδούλες (κρατάμε μερικές για το
γαρνίρισμα), τα ασπράδια των αβγών τριμμένα στο χοντρό τρίφτη, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr