Από το: gastronomos.gr
Σε μια βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα ζυμαρικά, 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην
άκρη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Σε μια βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα ζυμαρικά, 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην
άκρη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο