Από το: casa-dei-sapori .blogspot.gr
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και λίγη γλυκιά πάπρικα και τα ανακατεύουμε καλά. Μετά περνάμε το φιλέτο από το αυγό, ύστερα από ένα πιάτο που έχουμε
βάλει το αλεύρι και έπειτα πάλι από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και λίγη γλυκιά πάπρικα και τα ανακατεύουμε καλά. Μετά περνάμε το φιλέτο από το αυγό, ύστερα από ένα πιάτο που έχουμε
βάλει το αλεύρι και έπειτα πάλι από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
