Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γιουβαρλάκια: σπουδή σε ένα ελληνικό πιάτο

Written By Unknown on Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 | Ιουνίου 07, 2014

Από το: pandespani.com
Η πρώτη διδάξασα τα γιουβαρλάκια στο σπίτι μας ήταν η κυρία Γραμματική, ηρωική φυσιογνωμία (άντεχε τα δικά μου μαγειρικά τερτίπια και άλλων τα ψυχολογικά), στην οποία έχω αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ (σουτζουκάκια, κολοκυθόπιτα με μοσχοκάρυδο κ.ά.) και θα επανέλθω εν καιρώ. Εντούτοις τα ωραία γιουβαρλάκια της Γραμματικής δεν
έγραψαν ένδοξη ιστορία. Για την ακρίβεια έχασαν το παιχνίδι της γευστικής μνήμης από αυτά της Κριστίν, Αγγλίδας νταντάς και φανατικής ποδηλάτισσας τότε που το ποδήλατο είχε ηλικιακό ταβάνι την εφηβεία. Η Κριστίν μαγείρευε ελληνικές συνταγές από αγγλικό βιβλίο χωρίς εικόνες. Άγνωστη ποια ακριβώς ήταν η μαγειρική της βίβλος της εποχής.

Διαβάστε τη συνταγή στο: pandespani



SHARE

About Unknown