Από το: kouzino mageiremata .blogspot.gr
Βγάζετε την ετικέτα από τις κονσέρβες γάλακτος και τις βάζετε σε κατσαρόλα.
Γεμίζετε την κατσαρόλα με νερό, να σκεπάσει καλά τις κονσέρβες τουλάχιστον 5 εκ πάνω από την επιφάνεια των κονσερβών.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι
και την βάζετε στην φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα
Βγάζετε την ετικέτα από τις κονσέρβες γάλακτος και τις βάζετε σε κατσαρόλα.
Γεμίζετε την κατσαρόλα με νερό, να σκεπάσει καλά τις κονσέρβες τουλάχιστον 5 εκ πάνω από την επιφάνεια των κονσερβών.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι
και την βάζετε στην φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα