Από το: kouzino mageiremata .blogspot.gr
Βουτυρώνετε μια ταρτιέρα ή ένα ταψάκι την πασπαλίζετε με αλεύρι και στρώνετε την ζύμη ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα πλαϊνά της.
Σε αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζετε το μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία και έπειτα
το βάζετε στην άκρη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα
Βουτυρώνετε μια ταρτιέρα ή ένα ταψάκι την πασπαλίζετε με αλεύρι και στρώνετε την ζύμη ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα πλαϊνά της.
Σε αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζετε το μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία και έπειτα
το βάζετε στην άκρη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα