Από το: gastronomos.gr
Τακτοποιούμε τα ψαράκια όμορφα στο σκεύος, σε μονή στρώση και όχι το ένα πάνω στο άλλο, ώστε να ψηθούν σωστά και στον ίδιο χρόνο. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, πασπαλίζουμε με το θυμάρι ή τη ρίγανη
και πιπέρι και τα ψήνουμε για 5-6 λεπτά, ανάλογα και με το πάχος τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Τακτοποιούμε τα ψαράκια όμορφα στο σκεύος, σε μονή στρώση και όχι το ένα πάνω στο άλλο, ώστε να ψηθούν σωστά και στον ίδιο χρόνο. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, πασπαλίζουμε με το θυμάρι ή τη ρίγανη
και πιπέρι και τα ψήνουμε για 5-6 λεπτά, ανάλογα και με το πάχος τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο