Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γαύρος λεμονάτος με μαϊντανό

Written By Unknown on Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 | Ιουνίου 06, 2014

Από το: gastronomos.gr
Τακτοποιούμε τα ψαράκια όμορφα στο σκεύος, σε μονή στρώση και όχι το ένα πάνω στο άλλο, ώστε να ψηθούν σωστά και στον ίδιο χρόνο. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, πασπαλίζουμε με το θυμάρι ή τη ρίγανη
και πιπέρι και τα ψήνουμε για 5-6 λεπτά, ανάλογα και με το πάχος τους.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο



SHARE

About Unknown