Από το: gastronomos.gr
Η κ. Ιουλιανή Πολυκρέτη μάς κέρασε στη Νάξο αυτό το ιδιαίτερο γλυκό. Ιδού η συνταγή για να το φτιάξουμε στο σπίτι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνουμε το βαθύ ταψί του
φούρνου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Η κ. Ιουλιανή Πολυκρέτη μάς κέρασε στη Νάξο αυτό το ιδιαίτερο γλυκό. Ιδού η συνταγή για να το φτιάξουμε στο σπίτι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνουμε το βαθύ ταψί του
φούρνου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο