Από το: Angela's Cook
Βράζουμε περίπου μισή ώρα το χταπόδι. Το αφήνουμε να κρυώσει το κόβουμε κομμάτια και το πολτοποιούμε στο μούλτι. Το βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αυγό, το δυόσμο, το τυρί, την φρυγανιά ,το αλάτι και το πιπέρι. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε το μείγμα
στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά τις 2 ώρες πλάθουμε μπαλάκια και αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό αραβοσιτέλαιο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο αλλά και κατεψυγμένο χταπόδι. Αν δεν μας αρέσει ο δυόσμος μπορούμε να βάλουμε όποιο μυρωδικό θέλουμε. Συνοδεύεται με τσιπουράκι ή παγωμένο ουζάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Βράζουμε περίπου μισή ώρα το χταπόδι. Το αφήνουμε να κρυώσει το κόβουμε κομμάτια και το πολτοποιούμε στο μούλτι. Το βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αυγό, το δυόσμο, το τυρί, την φρυγανιά ,το αλάτι και το πιπέρι. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε το μείγμα
στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά τις 2 ώρες πλάθουμε μπαλάκια και αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό αραβοσιτέλαιο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο αλλά και κατεψυγμένο χταπόδι. Αν δεν μας αρέσει ο δυόσμος μπορούμε να βάλουμε όποιο μυρωδικό θέλουμε. Συνοδεύεται με τσιπουράκι ή παγωμένο ουζάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon