Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταποδοκεφτέδες Πάρου

Written By Unknown on Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 16, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών,
επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Angela's Cook
Βράζουμε περίπου μισή ώρα το χταπόδι. Το αφήνουμε να κρυώσει το κόβουμε κομμάτια και το πολτοποιούμε στο μούλτι. Το βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αυγό, το δυόσμο, το τυρί, την φρυγανιά ,το αλάτι και το πιπέρι. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε το μείγμα
στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά τις 2 ώρες πλάθουμε μπαλάκια και αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό αραβοσιτέλαιο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο αλλά και κατεψυγμένο χταπόδι. Αν δεν μας αρέσει ο δυόσμος μπορούμε να βάλουμε όποιο μυρωδικό θέλουμε. Συνοδεύεται με τσιπουράκι ή παγωμένο ουζάκι...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon


SHARE

About Unknown