Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Θα το μαρινάρουμε για 12 ώρες και θα το σιγοψήσουμε, μέσα σε μία λιμνούλα από μπύρα και χυμό πορτοκαλιού και θα το συνοδέψουμε με πατατούλες, καρότα και φρέσκα μανιτάρια, τα οποία κυριολεκτικά έχουν μελώσει, δίνοντας ένα άρωμα σπιτικής ζεστασιάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γάστρα μας ή όποιο άλλο κλειστό σκεύος επιθυμούμε και μετά από 4
ώρες θα είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το πιο νόστιμο, εορταστικό και απόλυτα λαχταριστό πιάτο. Πλένουμε καλά τα κότσια μας και τα τοποθετούμε σε μία λεκάνη με όλα τα υλικά της μαρινάδας, την μπύρα, το χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο, τη σόγια, τη μουστάρδα και τους κόκκους πιπεριού. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε στο ψυγείο μας για τουλάχιστον 12 ώρες. Να ξέρετε ότι για όσο περισσότερο μαρινάρουμε το κρέας μας, τόσο πιο νόστιμο και τρυφερό θα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Θα το μαρινάρουμε για 12 ώρες και θα το σιγοψήσουμε, μέσα σε μία λιμνούλα από μπύρα και χυμό πορτοκαλιού και θα το συνοδέψουμε με πατατούλες, καρότα και φρέσκα μανιτάρια, τα οποία κυριολεκτικά έχουν μελώσει, δίνοντας ένα άρωμα σπιτικής ζεστασιάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γάστρα μας ή όποιο άλλο κλειστό σκεύος επιθυμούμε και μετά από 4
ώρες θα είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το πιο νόστιμο, εορταστικό και απόλυτα λαχταριστό πιάτο. Πλένουμε καλά τα κότσια μας και τα τοποθετούμε σε μία λεκάνη με όλα τα υλικά της μαρινάδας, την μπύρα, το χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο, τη σόγια, τη μουστάρδα και τους κόκκους πιπεριού. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε στο ψυγείο μας για τουλάχιστον 12 ώρες. Να ξέρετε ότι για όσο περισσότερο μαρινάρουμε το κρέας μας, τόσο πιο νόστιμο και τρυφερό θα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr