Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κοτόπιτα "από σπίτι"

Written By Unknown on Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 04, 2014

Από το: mageirisa. blogspot.gr
Βραζουμε το κοτοπουλο με τα κρεμμυδια μεχρι να ξεκολλαει απο το κοκκαλο. 
Μετα το ξεψαχνιζουμε δηλαδη το κανουμε με τα χερια μικροτερα κομματια και βγαζοντας μονο το ψαχνο.
Βαζουμε το φυλλο στο ταψι 3 φυλλα για σπιτικο 4-5 για του εμποριου, αλειφοντας το καθενα με λαδι. Ριχνουμε το κοτοπουλο και τα τυρια της αρεσκειας μας (μεχρι 3) και προσεχουμε το αλατι (αναλογα με τα τυρια) που εχουμε ριξει και σκεπαζουμε με αλλα 3 φυλλα σπιτικα. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρέματα & άλλα


SHARE

About Unknown