Από το: lixoudies marifanis. blogspot.gr
Υπέροχο, πεντανόστιμο, πανεύκολο παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή και δεν κάνει κρυστάλλους! ! !
Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τη φυτική σαντυγί για 6 -7 λεπτά ώσπου να διογκωθεί και να αφρατέψει.
Ρίχνουμε τα γάλατα και συνεχίζουμε στη μέτρια ταχύτητα το χτύπημα για 4 λεπτά. Τέλος ρίχνουμε τη βανίλια και το κακάο και χτυπάμε λίγο ακόμα έως ότου ενσωματωθούν καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε πλαστικό τάπερ ή μεταλλικό σκεύος παγωτού και το παγώνουμε στην κατάψυξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Υπέροχο, πεντανόστιμο, πανεύκολο παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή και δεν κάνει κρυστάλλους! ! !
Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τη φυτική σαντυγί για 6 -7 λεπτά ώσπου να διογκωθεί και να αφρατέψει.
Ρίχνουμε τα γάλατα και συνεχίζουμε στη μέτρια ταχύτητα το χτύπημα για 4 λεπτά. Τέλος ρίχνουμε τη βανίλια και το κακάο και χτυπάμε λίγο ακόμα έως ότου ενσωματωθούν καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε πλαστικό τάπερ ή μεταλλικό σκεύος παγωτού και το παγώνουμε στην κατάψυξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης