Από το: Λάκης Κουταλάκης
Για να αβγοκόψουμε ένα φαγητό χρειάζεται πάνω κάτω η ίδια διαδικασία. Ας έχουμε λοιπόν κατά νου τα παρακάτω που είναι και τα βασικά και όπου χρειαστεί προσθέτουμε την επιπλέων πινελιά. Όταν λοιπόν το φαγητό μας είναι έτοιμο παίρνουμε
περίπου το μισό ζουμί από την κατσαρόλα σε ένα μπολ. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να γίνει ένα αφράτο υλικό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr
Για να αβγοκόψουμε ένα φαγητό χρειάζεται πάνω κάτω η ίδια διαδικασία. Ας έχουμε λοιπόν κατά νου τα παρακάτω που είναι και τα βασικά και όπου χρειαστεί προσθέτουμε την επιπλέων πινελιά. Όταν λοιπόν το φαγητό μας είναι έτοιμο παίρνουμε
περίπου το μισό ζουμί από την κατσαρόλα σε ένα μπολ. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να γίνει ένα αφράτο υλικό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr