Από το: Συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
Τα μπισκότα έχουν αυτή την εμφάνιση στο τέλος, γιατί τα περνάμε πρώτα από ζάχαρη και μετά από άχνη, έτσι όσο φουσκώνουν ραγίζουν.
Χτυπήστε τη ζάχαρη με τα αυγά και προσθέστε τη βανίλια, το μπέικιν και την κανέλα.
Λιώστε το βούτυρο με τη κουβερτούρα.Ενσωματώστε το μίγμα της σοκολάτας στο μίγμα των αυγών και τέλος προσθέστε και το αλεύρι.Βάλτε το μίγμα στην κατάψυξη για να σκληρύνει για 1 ώρα.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και στρώστε λαδόκολλα σε δύο μεγάλα ταψιά.
Με ένα κουτάλι κόψτε μικρά κομμάτια από τη ζύμη και πλάστε τα γρήγορα με τα χέρια σας σε μπαλάκια. Περάστε τα πρώτα από ζάχαρη και μετά από άχνη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntageseva.blogspot.gr
Τα μπισκότα έχουν αυτή την εμφάνιση στο τέλος, γιατί τα περνάμε πρώτα από ζάχαρη και μετά από άχνη, έτσι όσο φουσκώνουν ραγίζουν.
Χτυπήστε τη ζάχαρη με τα αυγά και προσθέστε τη βανίλια, το μπέικιν και την κανέλα.
Λιώστε το βούτυρο με τη κουβερτούρα.Ενσωματώστε το μίγμα της σοκολάτας στο μίγμα των αυγών και τέλος προσθέστε και το αλεύρι.Βάλτε το μίγμα στην κατάψυξη για να σκληρύνει για 1 ώρα.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και στρώστε λαδόκολλα σε δύο μεγάλα ταψιά.
Με ένα κουτάλι κόψτε μικρά κομμάτια από τη ζύμη και πλάστε τα γρήγορα με τα χέρια σας σε μπαλάκια. Περάστε τα πρώτα από ζάχαρη και μετά από άχνη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntageseva.blogspot.gr