Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας ρίχνοντας σιγά σιγά το αλεύρι. Μόλις αρχίσει να σφίγγει το ζυμάρι ξεκινάμε το ζύμωμα μέχρι να φτιάξουμε ένα μαλακό ζύμάρι. Το αφήνουμε να φουσκώσει μια ώρα τουλάχιστον.
Έπειτα, πλάθουμε δέκα μικρά ζυμαράκια και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε χοντρά φύλλα.
Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να βάλουμε λάδι, και ψήνουμε μια - μια τις πίτες και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr
Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας ρίχνοντας σιγά σιγά το αλεύρι. Μόλις αρχίσει να σφίγγει το ζυμάρι ξεκινάμε το ζύμωμα μέχρι να φτιάξουμε ένα μαλακό ζύμάρι. Το αφήνουμε να φουσκώσει μια ώρα τουλάχιστον.
Έπειτα, πλάθουμε δέκα μικρά ζυμαράκια και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε χοντρά φύλλα.
Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να βάλουμε λάδι, και ψήνουμε μια - μια τις πίτες και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr