Από το: Συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
Μπορείτε είτε να τηγανίσετε το κοτόπουλο είτε να το ψήσετε στο φούρνο. Εγώ αυτή τη φορά το έψησα με πατάτες αν και θα σας πρότεινα να το κάνετε καλύτερα με πουρέ πατάτας.
Πλύντε καλά τα φιλέτα και απ' την πλευρά την οποία ανοίξατε,
πασπαλίστε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Μοιράστε τη φιλαδέλφια στα δύο και κλείστε το φιλέτο τελειώνοντας με το παραφίλετο από πάνω. Τυλίξτε τα φιλέτα σε ζελοφάν και κάντε τα σαν καραμέλα. Βάλτε τα στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntageseva.blogspot.gr
Μπορείτε είτε να τηγανίσετε το κοτόπουλο είτε να το ψήσετε στο φούρνο. Εγώ αυτή τη φορά το έψησα με πατάτες αν και θα σας πρότεινα να το κάνετε καλύτερα με πουρέ πατάτας.
Πλύντε καλά τα φιλέτα και απ' την πλευρά την οποία ανοίξατε,
πασπαλίστε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Μοιράστε τη φιλαδέλφια στα δύο και κλείστε το φιλέτο τελειώνοντας με το παραφίλετο από πάνω. Τυλίξτε τα φιλέτα σε ζελοφάν και κάντε τα σαν καραμέλα. Βάλτε τα στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntageseva.blogspot.gr