Από το: ditucook
Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε με το σύρμα το γιαούρτι, τα αυγά και το λάδι. Προσθέτουμε το τριμμένο κολοκύθι, το κρεμμύδι, το αλεύρι, τα τυριά, το δυόσμο και το αλάτι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με ένα κουτάλι γιατί η ζύμη
έχει αρχίσει να σφίγγει.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι διαμέτρου 30 εκατοστών και ρίχνουμε τη μισή φρυγανιά. Κουνάμε το ταψάκι για να πάει παντού. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και το στρώνουμε για να καλύψει όλη την επιφάνεια του ταψιού. Από πάνω προσθέτουμε την υπόλοιπη φρυγανιά για να κάνει μία ωραία κρούστα στο ψήσιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε με το σύρμα το γιαούρτι, τα αυγά και το λάδι. Προσθέτουμε το τριμμένο κολοκύθι, το κρεμμύδι, το αλεύρι, τα τυριά, το δυόσμο και το αλάτι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με ένα κουτάλι γιατί η ζύμη
έχει αρχίσει να σφίγγει.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι διαμέτρου 30 εκατοστών και ρίχνουμε τη μισή φρυγανιά. Κουνάμε το ταψάκι για να πάει παντού. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και το στρώνουμε για να καλύψει όλη την επιφάνεια του ταψιού. Από πάνω προσθέτουμε την υπόλοιπη φρυγανιά για να κάνει μία ωραία κρούστα στο ψήσιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr