Από το: ditucook
Χωρίζουμε με το μάτι το γάλα σε 3 μέρη. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα τα 2/3 και στο υπόλοιπο διαλύουμε το κορν φλάουρ. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το κακάο και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το κακάο. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το
γάλα με το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε συνεχόμενα μέχρι να πήξει και να γίνει η κρέμα σοκολάτα.
Έπειτα αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια καθώς και τη βανίλια. Μόλις λιώσει καλά αφήνουμε την κατσαρόλα στην άκρη να κρυώσει τελείως. Δεν αμελούμε να ανακατεύουμε συχνά έτσι ώστε να αποφύγουμε τη δημιουργία κρούστας.
Χτυπάμε με το μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγύ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Χωρίζουμε με το μάτι το γάλα σε 3 μέρη. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα τα 2/3 και στο υπόλοιπο διαλύουμε το κορν φλάουρ. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το κακάο και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το κακάο. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το
γάλα με το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε συνεχόμενα μέχρι να πήξει και να γίνει η κρέμα σοκολάτα.
Έπειτα αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια καθώς και τη βανίλια. Μόλις λιώσει καλά αφήνουμε την κατσαρόλα στην άκρη να κρυώσει τελείως. Δεν αμελούμε να ανακατεύουμε συχνά έτσι ώστε να αποφύγουμε τη δημιουργία κρούστας.
Χτυπάμε με το μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγύ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr