Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Χτυπάτε τα κροκάδια με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και τα βράζετε στον ατμό. Αμέσως προσθέτετε την άσπρη σοκολάτα που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και
απευθείας φεύγετε τα αυγά από την φωτιά. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Χτυπάτε την φρέσκα κρέμα. Προσθέτεται το κρύο μείγμα με τα κροκάδια και τα χτυπάτε καλά όλα μαζί Βάζετε μεμβράνη ή ασημόκολα σε μια φόρμα. Η δική μου φόρμα έχει διαστάσεις 8 cm. πλάτος *11cm. πλάτος βάσης *30cm μάκρος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mirodieskainostimies.blogspot.gr
Χτυπάτε τα κροκάδια με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και τα βράζετε στον ατμό. Αμέσως προσθέτετε την άσπρη σοκολάτα που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και
απευθείας φεύγετε τα αυγά από την φωτιά. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Χτυπάτε την φρέσκα κρέμα. Προσθέτεται το κρύο μείγμα με τα κροκάδια και τα χτυπάτε καλά όλα μαζί Βάζετε μεμβράνη ή ασημόκολα σε μια φόρμα. Η δική μου φόρμα έχει διαστάσεις 8 cm. πλάτος *11cm. πλάτος βάσης *30cm μάκρος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mirodieskainostimies.blogspot.gr