Από το: Chefoulis
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία του μπεν μαρί, αφού λιώσει προσθέτουμε την μαργαρίνη, το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα φουντούκια να γίνουν σκόνη, τα προσθέτουμε στο
σοκολατένιο μείγμα μαζί με την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε γυάλινα βάζα. Διατηρείται στο ψυγείο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία του μπεν μαρί, αφού λιώσει προσθέτουμε την μαργαρίνη, το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα φουντούκια να γίνουν σκόνη, τα προσθέτουμε στο
σοκολατένιο μείγμα μαζί με την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε γυάλινα βάζα. Διατηρείται στο ψυγείο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr