Από το: Chefoulis
Τρίβουμε την κεφαλογραβιέρα και τις φέτες ψωμιού. Καθαρίζουμε καλά με μια νωπή πετσέτα τα μανιτάρια, κόβουμε τα κοτσάνια τους και αδειάζουμε προσεκτικά την εσωτερική ψίχα έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα γεμίσουμε.
Βάζουμε τις 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά να κάψει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο μπέικον, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το ξερό, το λεμονοπίπερο, το τσίλι, χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το πολτοποιημένο σκόρδο και το τριμμένο ψωμί. Κατεβάζουμε από την φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr
Τρίβουμε την κεφαλογραβιέρα και τις φέτες ψωμιού. Καθαρίζουμε καλά με μια νωπή πετσέτα τα μανιτάρια, κόβουμε τα κοτσάνια τους και αδειάζουμε προσεκτικά την εσωτερική ψίχα έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα γεμίσουμε.
Βάζουμε τις 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά να κάψει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο μπέικον, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το ξερό, το λεμονοπίπερο, το τσίλι, χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το πολτοποιημένο σκόρδο και το τριμμένο ψωμί. Κατεβάζουμε από την φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr