Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Αν σας αρέσουν τα καυτερά δοκιμάστε αυτή την υπέροχη εκδοχή μακαρονάδας. Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ καυτερή ή πιο ήπια και για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα καυτερά μπορούν να παραλείψουν τις πιπερίτσες. Τσιγαρίζουμε λίγο το
κρεμμύδι και στο σκόρδο στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά μας
Αλάτι με προσοχή γιατί μπορεί να είναι αλμυρή λόγω των αντζούγιων και της κάπαρης Αν την θέλουμε καυτερή θα ψιλοκόψουμε μέσα τις πιπερίτσες διαφορετικά θα τις βάλουμε ολόκληρες και θα τις αφαιρέσουμε μετά. Βράζουμε τη σάλτσα μας για 10 λεπτά περίπου να ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinoskalismata.blogspot.gr
Αν σας αρέσουν τα καυτερά δοκιμάστε αυτή την υπέροχη εκδοχή μακαρονάδας. Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ καυτερή ή πιο ήπια και για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα καυτερά μπορούν να παραλείψουν τις πιπερίτσες. Τσιγαρίζουμε λίγο το
κρεμμύδι και στο σκόρδο στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά μας
Αλάτι με προσοχή γιατί μπορεί να είναι αλμυρή λόγω των αντζούγιων και της κάπαρης Αν την θέλουμε καυτερή θα ψιλοκόψουμε μέσα τις πιπερίτσες διαφορετικά θα τις βάλουμε ολόκληρες και θα τις αφαιρέσουμε μετά. Βράζουμε τη σάλτσα μας για 10 λεπτά περίπου να ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinoskalismata.blogspot.gr