Από το: Kitchen stori.es
Ζουμερό, πικάντικο και μεθυσμένο με ουΐσκυ σούπερ μπέργκερ για να συνοδέψει γευστικά τον ανδρικό πληθυσμό που θα "κατασκηνώσει" στο καθιστικό ή στη βεράντα μας με το πρώτο σφύριγμα του ρέφερι της έναρξης του Mundial 2014! Θα αρέσουν πολύ. Μην ξεχνάτε ότι τα μεγάλα παιδιά παραμένουν πάντα παιδιά και το junk food είναι η πρώτη τους επιλογή! Ζυμώστε σπιτικά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ και
φτιάξτε μια ιδιαίτερα πικάντικη Σως φουλ στο ουΐσκυ. Παραγεμίστε τα με τραγανό μπέϊκον και λιωμένο τσένταρ (χωρίς μαρουλόφυλλα και τα συναφή, τα θέλουμε αμαρτωλά). Πασπαλίστε τα με μπόλικα κυματιστά τσιπς γεύσης μπάρμπεκιου και βάλτε στην άκρη του κάθε πιάτου καυτερές πιπεριές Jalapeños τουρσί, να ανάψουν τα αίματα ακόμα περισσότερο, να εντείνουν την έκσταση και το πάθος κι η αδρεναλίνη να ρέει πιο άφθονη κι από τη μπύρα. Το νου σας, μην τις ξεχάσετε εκτός ψυγείου, ε; Ιεροσυλία ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
Ζουμερό, πικάντικο και μεθυσμένο με ουΐσκυ σούπερ μπέργκερ για να συνοδέψει γευστικά τον ανδρικό πληθυσμό που θα "κατασκηνώσει" στο καθιστικό ή στη βεράντα μας με το πρώτο σφύριγμα του ρέφερι της έναρξης του Mundial 2014! Θα αρέσουν πολύ. Μην ξεχνάτε ότι τα μεγάλα παιδιά παραμένουν πάντα παιδιά και το junk food είναι η πρώτη τους επιλογή! Ζυμώστε σπιτικά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ και
φτιάξτε μια ιδιαίτερα πικάντικη Σως φουλ στο ουΐσκυ. Παραγεμίστε τα με τραγανό μπέϊκον και λιωμένο τσένταρ (χωρίς μαρουλόφυλλα και τα συναφή, τα θέλουμε αμαρτωλά). Πασπαλίστε τα με μπόλικα κυματιστά τσιπς γεύσης μπάρμπεκιου και βάλτε στην άκρη του κάθε πιάτου καυτερές πιπεριές Jalapeños τουρσί, να ανάψουν τα αίματα ακόμα περισσότερο, να εντείνουν την έκσταση και το πάθος κι η αδρεναλίνη να ρέει πιο άφθονη κι από τη μπύρα. Το νου σας, μην τις ξεχάσετε εκτός ψυγείου, ε; Ιεροσυλία ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es