Από το: Captain Cook
Βάζουμε λίγο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι.
Βάζουμε τα λουκάνικα, τις πιπεριές, τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια να τηγανιστούν. Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά με το γάλα , το αλάτι, το πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι. Μόλις τηγανιστούν οι πιπεριές ρίχνουμε τα αυγά. Προσθέτουμε το τυρί και το κασέρι. ΑΝ μπορείτε με μια πιατέλα γυρίστε την ομελέτα να τηγανιστεί
από την άλλη πλευρά αλλιώς γυριστέ την με την σπάτουλα. Μόλις ροδίσει και φουσκώσει από την άλλη πλευρά, βγάλτε την από τηγάνι. Σερβίρουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr
Βάζουμε λίγο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι.
Βάζουμε τα λουκάνικα, τις πιπεριές, τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια να τηγανιστούν. Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά με το γάλα , το αλάτι, το πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι. Μόλις τηγανιστούν οι πιπεριές ρίχνουμε τα αυγά. Προσθέτουμε το τυρί και το κασέρι. ΑΝ μπορείτε με μια πιατέλα γυρίστε την ομελέτα να τηγανιστεί
από την άλλη πλευρά αλλιώς γυριστέ την με την σπάτουλα. Μόλις ροδίσει και φουσκώσει από την άλλη πλευρά, βγάλτε την από τηγάνι. Σερβίρουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr