Από το: Chefoulis
Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε,τις βάζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα. Τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε σακουλάκι αποθήκευσης
φαγητού. Το δένουμε και τις αφήνουμε μέσα εκεί μέχρι να μαλακώσουν για να τις ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα. Θρυμματίζουμε την φέτα ή κάποιο άλλο τυρί, ψιλοκόβουμε 5 φέτες από το μπέικον, ανακατεύουμε μαζί με το τυρί και γεμίζουμε τις πιπεριές...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε,τις βάζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα. Τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε σακουλάκι αποθήκευσης
φαγητού. Το δένουμε και τις αφήνουμε μέσα εκεί μέχρι να μαλακώσουν για να τις ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα. Θρυμματίζουμε την φέτα ή κάποιο άλλο τυρί, ψιλοκόβουμε 5 φέτες από το μπέικον, ανακατεύουμε μαζί με το τυρί και γεμίζουμε τις πιπεριές...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr