Από το: boukitsa
1. Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι, το στραγγίζουμε στο σουρωτήρι. 2. Γεμίζουμε την κοιλιά του με γιαούρτι και το ράβουμε. 3. Το αλείφουμε με λάδι-λεμόνι και το βάζουμε στη γάστρα. 4. Το ψήνουμε 2 ώρες στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει (πάνω-κάτω), το
συνοδεύουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
1. Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι, το στραγγίζουμε στο σουρωτήρι. 2. Γεμίζουμε την κοιλιά του με γιαούρτι και το ράβουμε. 3. Το αλείφουμε με λάδι-λεμόνι και το βάζουμε στη γάστρα. 4. Το ψήνουμε 2 ώρες στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει (πάνω-κάτω), το
συνοδεύουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr