Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, το μισό αλεύρι, τους χυμούς, το γάλα και τέλος το υπόλοιπο αλεύρι. Βάζουμε το μείγμα σε 2 βουτυρωμένες και αλευρωμένες μακρόστενες φόρμες για κέικ και ψήνουμε στους 170 βαθμούς, για 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια ψησίματος,
ξύνουμε ελαφρά στον τρίφτη την επιφάνεια από τα πορτοκάλια. Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και μαζί με τη φλούδα τα βράζουμε για 15 λεπτά σε νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lopis-place.blogspot.gr
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, το μισό αλεύρι, τους χυμούς, το γάλα και τέλος το υπόλοιπο αλεύρι. Βάζουμε το μείγμα σε 2 βουτυρωμένες και αλευρωμένες μακρόστενες φόρμες για κέικ και ψήνουμε στους 170 βαθμούς, για 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια ψησίματος,
ξύνουμε ελαφρά στον τρίφτη την επιφάνεια από τα πορτοκάλια. Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και μαζί με τη φλούδα τα βράζουμε για 15 λεπτά σε νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lopis-place.blogspot.gr