Από το: Οι καλύτερες συνταγές μου
Πριν λίγες ημέρες είχα παραλάβει ένα φοβερό υλικό από τη Φάρμα της Άβας, το οποίο μου τριβέλιζε το μυαλό η ερώτηση "πως να το αξιοποιήσω;". Κριθαράκι θαλασσινών με λευκό και μαύρο κριθαράκι που μυρίζει θάλασσα; Πως σας ακούγεται αυτό; Εμένα νοστιμότατο! Και πολύ νηστίσιμο! Ο κύβος ερρίφθη, λοιπόν, και εγένετο Κριθαρώτο θαλασσινών με μύδια
και γαρίδες και μυστικά συστατικά! Σοτάρεις το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν ΧΩΡΙΣ να μαυρίσουν! Προσοχή! Προσθέτεις το κριθαράκι, το σοτάρεις κι αυτό αφού το φέρεις μπόλικες βόλτες και "σβήνεις" με το λευκό κρασί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Πριν λίγες ημέρες είχα παραλάβει ένα φοβερό υλικό από τη Φάρμα της Άβας, το οποίο μου τριβέλιζε το μυαλό η ερώτηση "πως να το αξιοποιήσω;". Κριθαράκι θαλασσινών με λευκό και μαύρο κριθαράκι που μυρίζει θάλασσα; Πως σας ακούγεται αυτό; Εμένα νοστιμότατο! Και πολύ νηστίσιμο! Ο κύβος ερρίφθη, λοιπόν, και εγένετο Κριθαρώτο θαλασσινών με μύδια
και γαρίδες και μυστικά συστατικά! Σοτάρεις το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν ΧΩΡΙΣ να μαυρίσουν! Προσοχή! Προσθέτεις το κριθαράκι, το σοτάρεις κι αυτό αφού το φέρεις μπόλικες βόλτες και "σβήνεις" με το λευκό κρασί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr