Από το: ditucook
Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε μέσα το ζεστό γάλα και τη μαγιά. Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί. Συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο και το αυγό. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το
αλεύρι. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ωραία σφιχτή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας. Αλευρώνουμε τη λεκάνη και βάζουμε το ζυμάρι μέσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε μέσα το ζεστό γάλα και τη μαγιά. Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί. Συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο και το αυγό. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το
αλεύρι. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ωραία σφιχτή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας. Αλευρώνουμε τη λεκάνη και βάζουμε το ζυμάρι μέσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr