Από το: the gastrin
Ένα πιάτο που είναι τόσο ελαφρύ όσο και γευστικό. Τα εσπεριδοειδή έκαναν τη διαφορά! Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες. Το στεγνώνουμε και το βάζουμε σε μπολ μαζί με ελαιόλαδο και μαύρο πιπέρι. Πυρώνουμε ένα βαθύ αντικολλητικό
τηγάνι και βάζουμε το κοτόπουλο μέσα χωρίς λάδι να πάρει χρώμα από τη μια μεριά. Αφού ροδίσει, το γυρίζουμε από την άλλη, ρίχνουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και σκεπάζουμε για λίγα λεπτά να αχνιστούν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Ένα πιάτο που είναι τόσο ελαφρύ όσο και γευστικό. Τα εσπεριδοειδή έκαναν τη διαφορά! Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες. Το στεγνώνουμε και το βάζουμε σε μπολ μαζί με ελαιόλαδο και μαύρο πιπέρι. Πυρώνουμε ένα βαθύ αντικολλητικό
τηγάνι και βάζουμε το κοτόπουλο μέσα χωρίς λάδι να πάρει χρώμα από τη μια μεριά. Αφού ροδίσει, το γυρίζουμε από την άλλη, ρίχνουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και σκεπάζουμε για λίγα λεπτά να αχνιστούν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr