Από το: Betty's cuisine
Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια και αρχίζουμε να ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε το λεμόνι και λίγο-λίγο το παγωμένο νερό, μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και ελαστική αλλά όχι υγρή ή
κολλώδη. Μεταφέρουμε την ζύμη σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και σχηματίζουμε ένα τούβλο. Με την βοήθεια του πλάστη την ανοίγουμε σε παραλληλόγραμμο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια και αρχίζουμε να ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε το λεμόνι και λίγο-λίγο το παγωμένο νερό, μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και ελαστική αλλά όχι υγρή ή
κολλώδη. Μεταφέρουμε την ζύμη σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και σχηματίζουμε ένα τούβλο. Με την βοήθεια του πλάστη την ανοίγουμε σε παραλληλόγραμμο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr