Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πίτα με ζαμπόν και αυγά

Written By Unknown on Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 | Ιουλίου 14, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Betty's cuisine
Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια και αρχίζουμε να ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.  Προσθέτουμε το λεμόνι και λίγο-λίγο το παγωμένο νερό, μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και ελαστική αλλά όχι υγρή ή
κολλώδη. Μεταφέρουμε την ζύμη σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και σχηματίζουμε ένα τούβλο. Με την βοήθεια του πλάστη την ανοίγουμε σε παραλληλόγραμμο...
 
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr


SHARE

About Unknown