Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Στη σημερινή συνταγή, θα χρησιμοποιήσουμε φρέσκα μανιτάρια, ένα κλασικό συνδυασμό με το ριζότο και θα επιτύχουμε μία πικάντικη και πολυεπίπεδη γεύση προσθέτοντας καπνιστό μπέικον και υπέροχο μπλε τυρί. Πάμε λοιπόν να δούμε την εκτέλεση της μοναδικής αυτής συνταγής μας. Ρίχνουμε σε ένα βαθύ κατσαρολάκι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και
προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το μπέικον. Μόλις σοταριστούν καλά προσθέτουμε και τα μανιτάρια μας σε δυνατή φωτιά. Κατόπιν συμπληρώνουμε και το ρύζι μας, το οποίο σοτάρουμε και αυτό καλά μέχρι να γυαλίσει. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε λίγα λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Τότε χαμηλώνουμε τη φωτιά και αρχίζουμε να προσθέτουμε με μία μεγάλη κουτάλα σταδιακά το ζωμό λαχανικών, ο οποίος πρέπει να είναι ζεστός, ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου δούμε το ρύζι μας να απορροφά όλα τα υγρά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Στη σημερινή συνταγή, θα χρησιμοποιήσουμε φρέσκα μανιτάρια, ένα κλασικό συνδυασμό με το ριζότο και θα επιτύχουμε μία πικάντικη και πολυεπίπεδη γεύση προσθέτοντας καπνιστό μπέικον και υπέροχο μπλε τυρί. Πάμε λοιπόν να δούμε την εκτέλεση της μοναδικής αυτής συνταγής μας. Ρίχνουμε σε ένα βαθύ κατσαρολάκι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και
προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το μπέικον. Μόλις σοταριστούν καλά προσθέτουμε και τα μανιτάρια μας σε δυνατή φωτιά. Κατόπιν συμπληρώνουμε και το ρύζι μας, το οποίο σοτάρουμε και αυτό καλά μέχρι να γυαλίσει. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε λίγα λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Τότε χαμηλώνουμε τη φωτιά και αρχίζουμε να προσθέτουμε με μία μεγάλη κουτάλα σταδιακά το ζωμό λαχανικών, ο οποίος πρέπει να είναι ζεστός, ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου δούμε το ρύζι μας να απορροφά όλα τα υγρά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr