Από το: Insta_food
Αν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο. Στη συνέχεια τα περνάμε απο το καλαμποκάλευρο και τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να
ροδίσουν. Τα βγάζουμε απο τη φωτιά και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και σερβίρουμε μαζί με τη γλώσσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr
Αν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο. Στη συνέχεια τα περνάμε απο το καλαμποκάλευρο και τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να
ροδίσουν. Τα βγάζουμε απο τη φωτιά και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και σερβίρουμε μαζί με τη γλώσσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr