Από το: Amerimnos Taxidioths
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα δύο σιμιγδάλια με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, τη μαστίχα και το ξύσμα λεμονιού. Διαλύουμε τη σόδα μέσα στο χυμό πορτοκαλιού και τον
προσθέτουμε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε καλά ~ το μίγμα θα γίνει αραιός χυλός. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Λαδώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και το πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα δύο σιμιγδάλια με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, τη μαστίχα και το ξύσμα λεμονιού. Διαλύουμε τη σόδα μέσα στο χυμό πορτοκαλιού και τον
προσθέτουμε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε καλά ~ το μίγμα θα γίνει αραιός χυλός. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Λαδώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και το πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr