Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Εκτέλεση: 1. Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τις γκοφρέτες. 2. Ζεσταίνουμε την πραλίνα στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει και έπειτα την ανακατεύουμε με τις σπασμένες γκοφρέτες. 3. Στρώνουμε το μίγμα γκοφρέτας σε ένα ταψάκι, και από πάνω γαρνίρουμε με σαντυγί. 4. Από
πάνω βάζουμε λωρίδες πραλίνας. 5. Σπάμε τα Caprice και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Δοκιμάστε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Εκτέλεση: 1. Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τις γκοφρέτες. 2. Ζεσταίνουμε την πραλίνα στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει και έπειτα την ανακατεύουμε με τις σπασμένες γκοφρέτες. 3. Στρώνουμε το μίγμα γκοφρέτας σε ένα ταψάκι, και από πάνω γαρνίρουμε με σαντυγί. 4. Από
πάνω βάζουμε λωρίδες πραλίνας. 5. Σπάμε τα Caprice και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Δοκιμάστε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://suntagesnikoulas.blogspot.gr